Qui som

Gràfiques Agustí és una empresa familiar amb més de 38 anys d'experiència, consolidada en el sector de les Arts Gràfiques ubicada a Palafrugell al Baix Empordà. Ens agrada tenir un tracte directe i humà amb el client per poder orientar i resoldre qualsevol treball des de l’inici fins a l’entrega.

El creixement i la trajectòria de l’empresa, ens ha permès adquirir una maquinària d’última tecnologia que ens fa ser competitius dins el mercat de les Arts Gràfiques, oferint qualitat immillorable a preus assequibles.

Per dur a terme aquest projecte comptem amb un excel·lent equip de professionals i un equipament tècnic totalment innovador.

Empresa

Gràfiques Agustí és una impremta directa, no treballem amb intermediaris. L'el·laboració dels nostres productes passa per les nostres mans des del disseny o maquetació fins a la fotocomposició, impressió, acabats i entrega. Això permet als nostres clients fer-ne un seguiment en tot moment, i així poder-lo perfeccionar, aconseguint també un grau de rapidesa en les entregues i un preu molt més competitiu.

El nostre valor afegit és la impressió amb trama ESTOCÀSTICA. És un element que ens permet imprimir amb una qualitat superior igualant la fotogràfica, impossible d’aconseguir amb qualsevol altra trama convencional. D’aquesta manera ens diferenciem de la resta d’impremtes, ja que som la única a la província de Girona i de les poques en tot Catalunya.